Post Image
22.1K

Neden İrlanda’da eğitim?

Neden İrlanda’da eğitim

Neden İrlanda’da eğitim almalısınız ? İrlanda’daki yüksek eğitim standartları, İngilizce eğitiminin sektör olarak oldukça gelişmiş olmasından dolayı binlerce öğrenci İrlanda’yı İngiltere’ye seçenek olarak dil eğitimi için tercih etmektedir.

İrlanda’da dil eğitimi

Avrupa’dan ve özelikle de ispanya ve Fransa’dan bir çok öğrenci yaz aylarından irlanda dil okulları sayesinde ingilizce eğitim almaktadır

İrlanda, tarihi boyunca kaliteli eğitime değer vermiştir ve yabancı öğrencilere kaliteli eğitim sunma konusunda sağlam bir üne sahiptir. Yabancı öğrencileri eğitme konusunda uzun süreli bir geleneğe sahiptir. Orta Çağ boyunca buradaki manastır okullarına gitmek üzere Avrupa’dan birçok insan gelmiştir. Günümüzde de bu akademik geleneğini korumaktadır ve buradaki eğitim kurumları yabancı öğrencilere çok çeşitli kaliteli eğitim programları sunmaktadır.

Bu eşsiz ada ulusunu okumak üzere seçmek için birçok neden vardır – kültürü, nefes kesen manzaraları ve İrlanda halkının cana yakın yapısı dünyaca bilinir. Eğer burada okumayı seçerseniz bir yabancı öğrenci olarak yalnız kalmazsınız. İrlanda yüksek öğrenim kurumları geçen yıl AB dışındaki ülkelerden gelen yaklaşık 25,000 öğrenciyi ağırladı.

Irlanda genç ve dinamik bir ulus olup içinde birçok farklı milliyet ve kültürleri barındırır. Eğer burada okumayı seçerseniz, buradaki öğrenci yapısının etnik açıdan çeşitli olduğunu fark edersiniz. Ayrıca İrlanda nüfusunun yarısının 30 yaşın altında olduğunu söylemekte fayda var. Yani burası yaşamak için genç ve enerjik bir yer. Ayrıca diğer yerlere kıyasla suç oranı azdır ve Global Peace Index’de sık sık yüksek dereceler alır. Yani burası dünyanın yaşanacak en güvenli yerlerinden biridir.

İrlanda eğitim danışmanlığı

İrlanda dil okulları , İrlanda eğitim programları ve diğer yurtdışı eğitim danışmanlığı programları hakkında geniş bilgi için bizlere her daim 0 212 543 58 06 veya 0 535 712 07 90 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

BENZER YAZILAR

Bize yazabilirsiniz.
💬 Bugün size nasıl yardımcı olabiliriz
Edu Vizyon Yurtdışı Eğitim
Merhaba,
Size , https://www.ucuzyurtdisiegitim.com/ adresinden ulaşıyorum.